Zondag 22 september; tijd voor een fietstocht!
Met hopelijk goed fietsweer stappen zondag 22 september weer een aantal mensen op de fiets voor Stichting Go-kit tijdens de Rabobank Sponsorfietstocht. Ook zin in een tochtje van 30 of 60 kilometer? We starten om 10.30 uur met startnummer 19 vanaf de Sportlaan (Sportcentrum de Viergang) in Pijnacker. Bekijk onze vorderingen via facebook.

Toiletjuffrouw Gre draagt ons een warm hart toe
Stichting Go-kit heeft een nieuwe vriendin! Gre van de Plee, toiletjuffrouw, draagt Stichting Go-kit een warm hart toe. Zo warm zelfs, dat ze kunstwerken gaat maken en ze voor ons goede doel verkoopt! Petje af Gre. Meer weten? www.grevandeplee.nl

Ik loop voor.....Stichting Go-kit op 9 juni tijdens de Ladiesrun in Rotterdam

Nieuwsbrief April
Lees hier ons laatste nieuws en volg ons op Twitter via @stichting_go en Facebook bij ons bezoek aan Indonesie!

Stichting Thom doneert ¬ 800,-!
Bedankt voor dit mooie bedrag. Stichting Thom is een Stichting die kinderen in Nederland aan een betere toekomst heeft geholpen. De Stichting heeft besloten zichzelf op te heffen en doneert het resterende bedrag aan Stichting Go-kit. Hier zijn we ontzettend blij mee. Maandag 22 april vertrekt Stichting Go-kit weer naar Indonesie om de volgende groep van 8 deelnemers te selecteren. Met de donatie van Stichting Thom kunnen we in elk geval weer 1 deelnemer extra helpen. Wilt u ons steunen? Maak uw donatie over, of voor de vrouwelijke donateurs onder ons: trek je hardloopschoenen aan en loop met ons mee tijdens de Ladiesrun. Laat je sponsoren door vrienden en bekenden en zorg dat we weer een extra deelnemer kunnen helpen! Kijk op www.yeswecare.nl voor ons evenement.

Yes we Care
Stichting Go-kit is nu ook te vinden op Yes we Care, een platform voor goede doelen. Ons project en wat u voor ons kunt doen zijn te vinden op dit platform. Neem eens een kijkje.

De Grootste Familie van Nederland helpt Stichting Go-kit
!

We kennen allemaal de familiezender De TROS. De Stichting De Grootste Familie Helpt, steunt goede doelen en projecten. Voor de volgende groep deelnemers in Indonesie steunen zij ons met een bedrag van ¬ 3500,-. Een mooi bedrag waarmee wij ongeveer 7 deelnemers kunnen helpen. Bedankt!
Stichting De Grootste Familie Helpt

Stichting Go-kit doet mee aan de Rabobankfietstocht 2012
Zondag 23 september was het zover, de tweede Rabobankfietstocht. Ook Stichting Go-kit stapte op de fiets. Met alle deelnemers hebben we 30 kilometer gefietst. Een stevig windje dat wel, maar we hadden verder een prima weertje. Iedereen weer bedankt voor de inzet en de donaties!
Van Jong tot Oud fietst mee

Nieuwsbrief Stichting Go-kit mei 2012
Lees hier de nieuwsbrief van Stichting Go-kit met verhalen van onze deelnemers, samenwerkingspartner en meer achtergrondinformatie. De eerste deelnemers zijn geholpen en zijn bezig een zelfstandig bestaan op te bouwen met hun bedrijfje. Steun ons om ook de volgende deelnemers te kunnen helpen!

1 januari 2012: Onze partnerorganisatie is aan de slag met de eerste vier kandidaten. In de komende maanden worden Mulyati en Suyadi geholpen met het opstarten van hun eigen winkel. Het blinde echtpaar Supeno en Etik Winarsi worden geholpen bij het opknappen en inrichten van hun massagesalon aan huis. We bedanken alle sponsors en donateurs voor de steun. Zonder jullie hulp hadden wij deze vier mensen niet kunnen helpen.

13 juni 2011: voorstelling Hotel Indonesia in Xotus Delft. Klik hier voor een flyer van de voorstelling Hotel Indonesia.

25 september 2011: Sponsorfietstocht Rabobank, fiets mee voor Stichting Go-kit
Op 25 september aanstaande organiseert de Rabobank in de regio Pijnacker de Sponsorfietstocht. De deelnemers van deze fietstocht zamelen met hun deelname geld in voor het goede doel in de regio Pijnacker eo. Stichting Go-kit doet ook mee aan deze fietstocht.  Stichting Go-kit kan maximaal 500 euro verdienen.
Doe dus mee met de Rabobank Sponsorfietstocht!

Op 25 september vindt de Rabobank Sponsorfietstocht plaats. Met deze fietstocht kunnen we geld verdienen voor ons project. Hoe meer mensen er meedoen, des te meer geld kunnen we incasseren. Dus heb je zin in een sportief en gezellig dagje, fiets dan mee! Aanmelden kan tot uiterlijk 31 augustus 2011 met een email.

De Sponsorfietstocht is een initiatief van Rabobank Zuid-Holland Midden. Voor iedereen die namens onze vereniging meefietst, stort de bank tien euro (30 kilometer) of twintig euro (60 kilometer) in de clubkas. Dit bedrag kan Stichting Go-kit goed gebruiken om in oktober te overhandigen aan een van de deelnemers aan ons project in Boyolali op Java. Stichting Go-kit vertrekt namelijk in oktober naar IndonesiĆ« om de eerste deelnemers blij te maken met onze steun. We kunnen met maximaal 25 personen meefietsen, dus het totaalbedrag kan oplopen tot ā¬ 500!
Op de website van de Rabobank Sponsorfietstocht vind je meer informatie. De website is te bereiken via rabobank zuidhollandmidden.
Rabobank Sponsorfietstocht is nu ook acief op Twitter.
Volg de FietsTocht via @RaboZHMidden en stuur je berichten met #RaboZHMidden.
Lokaal verenigingsleven ondersteunen
Het idee achter de Sponsorfietstocht is dat het verenigingsleven heel belangrijk is voor de gemeenschap. Daarom wil de bank mensen bij elkaar brengen om samen de lokale verenigingen te ondersteunen. Samen bouwen aan ambities. Dat is het idee.
Rabobank. Een bank met ideeƫn.